På vei til CargoNet

Senest 1. januar 2022 går Ingvild Storås fra Baneservice til CargoNet, og blir da også en del av konsernledelsen i Vy. Å få være en del av det grønne skiftet motiverer henne.

Lars Opstad

Hva gleder du deg mest til i den nye jobben som administrerende direktør for CargoNet?

Å bli kjent med nye kolleger, jobbe for å få mer gods over fra vei til bane og finne gode kundeløsninger. Det blir spennende å bli kjent med et nytt område innen jern­banen og få brukt erfaringen min samtidig som jeg lærer noe nytt.

Hva tror du blir de største utfordringene?

Det er et stort investeringsbehov framover. De økonom­iske rammebetingelsene blir viktig dersom vi skal klare å få mer gods på bane. Vedlikeholdet må styrkes og vi trenger flere krysningsspor for å øke tilbudet, bedre punktligheten og gjøre transport på bane til et førstevalg for kundene.

Hva har du likt best med jobben i Baneservice?

Å jobbe med alle de dyktige kollegene, lykkes sammen med dem. Og det har vært gøy å oppleve at jernbanen har fått et løft, både kommet høyere opp på den politiske agendaen og blitt en mer attraktiv bransje. Det er motiverende å være en del av det grønne skiftet.

Hva driver du helst med på fritiden?

Jeg er veldig glad i å være på fjellet, særlig å gå toppturer, på ski og på beina. Ellers er jeg glad i å være sammen med folk, både familie og venner. Og så har jeg en hund som jeg veldig gjerne går tur med.

Hva gjør deg aller mest glad?

Jeg er liker å gjøre ting sammen med andre – både på jobben og privat. Andre mennesker gir meg energi. Jeg er et sosialt vesen.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.